Konferens i Oslo

Det finns ett antal skäl till varför du bör låta Clarion Hotel Oslo Airport på Gardermoen, arrangera din nästa utställning eller mässa . Först av allt: belägen endast 6 minuter från Oslos flygplats Gardermoen, som gör det till en enkel tillgång till dina mötesdeltagare och gäster . För det andra är deras Multiarena en mångsidig utställningsarena med toppmodern teknik . Multiarenan har en takhöjd på 4,5 meter och stora ytterdörrar som gör att du kan ta med fordon och utrustning rätt in i utställningsanläggningen. Multiarena kan också delas in i 6 olika rum och kan vara värd mellan 10 till 900 personer .

Med undantag för Multiarenan de har 40 mötesrum som kan vara värd för nästan alla typer av utställningar. En av deras mötesrum är Luftrummet, som är den största och kan vara värd upp till 1 100 personer . Taket mäter 6,6 meter och rummet har direkt tillgång till utomhus, vilket innebär att fordon och annan utrustning kan köras direkt i.

Det är inte bara utställnings rum och teknik som är toppmodern, även de anställda har spetskompetens när det gäller utställnings planering och utförande. Clarion Hotel på Gardermoen kan skräddarsy varje event för dig. Dessutom har hotellet gratis trådlöst internet, personalen kan vid konferens receptionen skicka fax, e-post, ladda mobiltelefonen etc. för dig .